TripAdvisor Travellers Choice 2017

Shopping i KøbenhavnVi elsker dem. Københavns gader.

Design- og boligbutikker
København har mange boligbutikker, hvori du kan finde de store, danske indretnings- og designmærker. Den enkle stil og det gode håndværk er anerkendt i hele verden som nordisk designs varemærker, og i København kan du besøge både de store mærkers flagskibsbutikker og de mindre designbutikker i brokvartererne. Gå ikke glip af Illums Bolighus på Strøget, Normann Copenhagen på Østerbro og CasaShop i Store Regnegade.

Mode
Dansk mode er cool, innovativt, af høj kvalitet og vinder hurtigt international anerkendelse. I København finder du alle de store danske mærkers butikker og flagship stores, men også de små butikker med upcoming danske designere.

Shopping i de små gader
Vi elsker dem. Københavns gader. Med hver deres charme og tydelige karakter. I indre by, kan vi godt lide at slentre i Stræderne med den afslappede atmosfære, de små butikker og de historiske huse. Står den på shopping eller vin og cocktails, tager vi til Vesterbro. Kødbyen er fantastisk til både spisning og en nat ude i byen, hvor området summer af studerende og har en skøn atmosfære. Det samme kan siges om Istedgade, hvor du vil finde mange shoppingmuligheder.

Gå ikke glip af Nørrebro. Farverig og afslappet. Shop på Elmegade og Jægersborggade og glem ikke at prøve restauranterne. Lidt mere mondænt er Østerbrogade og Gammel Kongevej. Her er der deli's, designertøj og delikatesseforretninger.

Køb en vinterpakke (Dec. – Mar.) Book 2 til 3 dage
og spar 10 – 15%

Derudover kan vi tilbyde dig en række ekstraservices:

  • Du har mulighed for at ændre og annullere reservationer helt op til 
 kl. 16.00 på ankomstdagen
  • Morgenmad er inkluderet i prisen
  • Vores priser er 100% gennemsigtige - og ingen ekstragebyrer.
  • Du bliver medlem af verdens største loyalitetsprogram,
    Best Western Rewards
Book dit ophold


Værelser