TripAdvisor Travellers Choice 2017

Oplev Københavnog byens historiske vingesus

København har attraktioner og seværdigheder for enhver smag og interesse - og de fleste af dem er inden for gåafstand.

De tre mest kendte attraktioner i byen er sandsynligvis den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli, statuen af Den Lille Havfrue og fristaden Christiania. Men København har meget mere at byde på.

Med en historie der går helt tilbage til 1043, er byen fuld af historiske landemærker, betydningsfulde bygninger og interessante seværdigheder og museer. Glem ikke at besøge Amalienborg Slot - kongehusets hjem - og gå ned ad Strøget for at shoppe lidt.

 

Monarkiet
København er en royal by og hjemsted til verdens ældste monarki. I og omkring byen kan du finde slotte, paladser, royale statuer og monumenter. Hver dag kl. 12:00 kan du opleve vagtskifte på Amalienborg. Den Kongelige Livgarde forlader kasernen ved Rosenborg Slot omkring kl. 11:30, hvorefter de marcherer gennem byen til Amalienborg Slot, som er hjem til den danske monark Dronning Margrethe II. De smukke rammer om Dronningens officielle opgaver kan du opleve på Christiansborg, og på Kronborg og de andre slotte kan du mærke det royale Københavns historiske vingesus.

Køb en vinterpakke (Dec. – Mar.) Book 2 til 3 dage
og spar 10 – 15%

Derudover kan vi tilbyde dig en række ekstraservices:

  • Du har mulighed for at ændre og annullere reservationer helt op til 
 kl. 16.00 på ankomstdagen
  • Morgenmad er inkluderet i prisen
  • Vores priser er 100% gennemsigtige - og ingen ekstragebyrer.
  • Du bliver medlem af verdens største loyalitetsprogram,
    Best Western Rewards
Book dit ophold


Værelser