TripAdvisor Travellers Choice 2017

Vi er vilde
med dansk designog det kan mærkes

Oplev dansk design
på første række

Dansk design er verdenskendt for dets rene, simple linjer, gode, slidstærke materialer og klassiske kreationer, der aldrig går af mode.

Vi vil gerne give dig det bedste af dansk design, så vi har derfor indrettet hotellet med smukke og funktionelle møbler fra anerkendte designere:

Arne Jacobsen(1902-1971)

Som et lokomotiv banede Arne Jacobsen sig vej gennem det danske design- og arkitekturlandskab i mere end 50 år af forrige århundrede.

Sporene ser vi stadig overalt omkring os over 30 år efter hans død: Fra den arkitektur, vi suser forbi i farten, til de objekter, vi naturligt bruger og glæder os over i hverdagen. Eller betragter på afstand som genstande med stjernestatus på den internationale designscene

Frontløber for dansk design og skaber af Ægget™, Svanen™ og SAS Royal Hotel, som møblerne blev designet til.


PK8 stole Design Hotel City Copenhagen

Poul Kjærholm(1929-1980)

Manden bag mesterværker som PK22™ havde en fascination for stål og en kærlighed til naturlige materialer.

Poul Kjærholm var uddannet bygningssnedker og fortsatte studierne på Kunsthåndværkerskolen i København. Han var specielt interesseret i forskellige konstruktionsmaterialer; især stål, som han anså for at være et naturligt materiale med samme kunstneriske ædelhed som andre naturlige materialer. Poul Kjærholm var ansat hos Fritz Hansen i ca. 1 år, hvor han designede et antal bemærkelsesværdige prototyper til stole. I 1955 indledte Poul Kjærholm samarbejdet med fabrikanten Ejvind Kold Christensen, som varede indtil Poul Kjærholms død i 1980. I 1982 overtog Fritz Hansen produktionen og salget af " Kjærholm- Kollektionen", som var blevet udviklet i årene 1951 til 1967, med designs, som er logiske helt ned i den mindste detalje og med en eksklusiv udstråling. I 2007 føjede Fritz Hansen 2 nye møbler til Kjærholm-Kollektionen. Disse møbler – stolen PK8™ og spisebordet PK58™ - havde aldrig før været i produktion


Jacob Gubi Olsen(1967–)

Samme dag som familien Olsens lille dreng kom til verden, udspyede familiens guppyfisk en kæmpe stime af livlige unger.

Derfor blev drengen aldrig kaldt andet end Gubi, og derfor hedder et af Danmarks kendte designfirmaer i dag Gubi. Familiefirmaet blev stiftet af Lisbeth og Gubi Olsen i 1967.

Jacob Gubi og hans bror Sebastian Gubi overtog firmaet efter forældrene i 2001 og kører, ligesom deres forældre gjorde, et tæt parløb. Jacob Gubi er art director og leder af produktudviklingen, mens Sebastian Gubi står for salgsafdelingen. Den nye kollektion er, helt i pagt med Gubis historie, sammensat af både nyt design og klassikere.

I 2003 fik Gubi rettighederne til hele Bestlite-kollektionen, og kunne præsentere Gubi-stolen efter flere års udviklingsarbejde.

Bestlite sengelampe Design Hotel City Copenhagen

Vitra Eams Design Hotel City Copenhagen

Charles and Ray Eames(Charles 1907-1978 & Ray 1912-1988)

De er hotte som aldrig før, og der har altid været stor international opmærksomhed omkring det amerikanske arkitektægtepar Charles (1907 - 1978) & Ray Eames (1912 - 1988).

De har haft stor betydning for moderne design og møbelkunst. Op gennem 40'erne, 50'erne og 60'erne skabte de bygninger, film, udstillinger, bøger og nogle af verdens mest berømte møbelklassikere - bl.a. Lounge Chair og La Chaise.

De blev førstehåndsvidner til historiske begivenheder som depressionen og 2. verdenskrig, og de samarbejdede med regeringen og erhvervslivet med målet at modernisere efterkrigstidens Amerika. Eames-parret er siden blevet udnævnt til 'de mest indflydelsesrige designere i det 20. århundrede' af The World Design Congres. Blandt Eames-parrets største gaver var deres nysgerrighed og visioner. De var konstant først med anvendelsen af nye materialer og revolutionerede opfattelsen af moderne møbeldesign med glasfiber, formspændt krydsfinér og nyskabende konceptløsninger.

Køb en vinterpakke (Dec. – Mar.) Book 2 til 3 dage
og spar 10 – 15%

Derudover kan vi tilbyde dig en række ekstraservices:

  • Du har mulighed for at ændre og annullere reservationer helt op til 
 kl. 16.00 på ankomstdagen
  • Morgenmad er inkluderet i prisen
  • Vores priser er 100% gennemsigtige - og ingen ekstragebyrer.
  • Du bliver medlem af verdens største loyalitetsprogram,
    Best Western Rewards
Book dit ophold


Værelser